Indstil en kandidat til Covid-19 prisen (kræver login)
 


Om prisen

Covid-19 prisen  tildeles en person eller en forening, som har gjort en helt særlig indsats for at bibeholde foreningens medlemmer under Covid-19 nedlukningerne.

Prisen overrækes af formanden for Kultur- og Fritidsudvalget og prisvinderen modtager en gavecheck på 2.500 kr.

Der er indstillingsfrist OG tilmeldingsfrist senest søndag den 26. september 2021


Tilmelding

Når du indstiller en person eller forening til Covid-19 prisen vil vi gerne sikre, at både den/de indstillede og du som indstiller, kan deltage i prisuddelingen tirsdag den 12. oktober 2021 i Ejstrupholm Hallen.

-> Her kan du tilmelde unglederen samt dig selv til Årets Prisuddeling 2020 & 2021.

Hvis du ikke på nuværende tidspunkt kan foretage den endelige tilmelding, så vil du modtage et link til tilmelding på den e-mail adresse, som du har angivet i indstillingsformularen.

Der er indstillingsfrist OG tilmeldingsfrist senest søndag den 26. september 2021


Video / billeder

Som en del af alle indstillinger vil vi bede dig uploade en kort video (maksimalt 60 sekunder), hvori du nærmere begrunder eller uddyber din indstilling - videoen vises på aftenen for prisuddelingen.

Du kan eksempelvis bruge én af følgende videotjenester til at sende din video til os, hvis ikke du kan sende direkte på e-mail.

Når du bliver bedt om at angive, til hvilken e-mail videon skal sendes, skal du angive e-mailen: fritid@ikast-brande.dk.

Alternativt vil vi bede om at få medsendt nogle stemningsbilleder, som er sigende for den/de indstilledes indsatser og præstationer - disse kan sendes til fritid@ikast-brande.dk.Indstil en kandidat til Covid-19 prisen (kræver login)